Количката е празна


Марината за месо и риба с изцяло натурален състав от зехтин и натурални подправки, без Е-номера и без консервация

БИРЕНА марината - с хармонично балансиран вкус на бира за птиче и говеждо месо БИРЕНА марината - с хармонично балансиран вкус на бира за птиче и говеждо месо 5,50 лв.
Марината ТЕКСАС-пиперена марината със сусамови семена. ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД ПЕЧЕНО МЕСО НА ГРИЛ Марината ТЕКСАС-пиперена марината със сусамови семена. ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД ПЕЧЕНО МЕСО НА ГРИЛ 5,50 лв.
Марината ПЕЧЕНО МЕСО Течен микс от подправки за ПЕЧЕНЕ НА ЦЯЛО ПИЛЕ, ЦЯЛО ПАРЧЕ МЕСО, стекове Марината ПЕЧЕНО МЕСО Течен микс от подправки за ПЕЧЕНЕ НА ЦЯЛО ПИЛЕ, ЦЯЛО ПАРЧЕ МЕСО, стекове 5,50 лв.

Марината с БИЛКИ - за пилешко, свинско и риба Марината с БИЛКИ - за пилешко, свинско и риба 5,50 лв.
Марината ПИЛЕ за овкусяване на пилешко и месо от домашни птици за грил и печене (кофа в 3 кг) Марината ПИЛЕ за овкусяване на пилешко и месо от домашни птици за грил и печене (кофа в 3 кг) 50,00 лв.
Нов Марината БАРБЕКЮ -с привкус на пушек за свинско, пилешко и говеждо месо на грил Марината БАРБЕКЮ -с привкус на пушек за свинско, пилешко и говеждо месо на грил 5,50 лв.

ЧЕСНОВА марината с аромат и вкус на чесън и привкус на базилика,за свинско, пилешко, младо агнешко и риба ЧЕСНОВА марината с аромат и вкус на чесън и привкус на базилика,за свинско, пилешко, младо агнешко и риба 5,50 лв.
ВИНЕНА марината със сушени боровинки за ТЕЛЕШКО, СВИНСКИ и ПТИЧЕ МЕСО ВИНЕНА марината със сушени боровинки за ТЕЛЕШКО, СВИНСКИ и ПТИЧЕ МЕСО 5,50 лв.
% Марината ДЖИРОС  с билки, подходяща за мариноване на СВИНСКО, ПИЛЕШКО и ЗАЕШКО Марината ДЖИРОС с билки, подходяща за мариноване на СВИНСКО, ПИЛЕШКО и ЗАЕШКО 5,50 лв.

Нов Марината ПИПЕРИКО Лека пикантно-пиперена марината със счукан пипер за свинско, пилешко и говеждо месо, риба Марината ПИПЕРИКО Лека пикантно-пиперена марината със счукан пипер за свинско, пилешко и говеждо месо, риба 5,50 лв.
Маринати за месо/риба Маринати за месо/риба 0,00 лв.